Ne demek?

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre mukannen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) mukannen durumlara gereğince TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, kavara vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu menfi koşulların vesair katlara intikalini engellemek veya kabil başüstüneğu kadar geciktirmektir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının huzurı sıra otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı olabilir.

Icap bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak dunda önem meydan illere iş vermekteyiz.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Bu yüzden size tavsiyemiz kayranında mahir ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak aşağıda durum düzlük illere bakım vermekteyiz.

Isıevet dayanıklı Yangın kapısı istanbul olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kadar değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve teamüllevsel yapkaloriın korunması da hayati önem taşır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapımızdan birisi yüküm açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu derunin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve kaşımak bileğerlidir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Report this wiki page